Hordalandsfotball

Oddstips 2.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lite norsk fotball denne onsdagen, men hva gjør nå det når vi har Champions League. Det er gruppespill fortsatt og lagene posisjonerer seg for best mulig tabell plassering.

1. Liverpool – Salzburg (Begge lag scorer) Nei 2.15
Første kamp er Liverpool mot Salzburg. Liverpool fikk et tap mot Napoli borte , men bør kunne slå tilbake i denne kampen. Litt forskjell på østerrisk – og italiensk serie. Oddsen fordeler seg slik: H 1.28, U 5.55 og B 8.55. Lavt på hjemmeseier, men vi prøver oss på et nei til at begge lag scorer til 2.15 i odds. Vi kjører system på denne runden med gevinst ved to av tre riktige.

2. Barcelona – Inter H 1.60
Neste kamp ut er Barcelona mot Inter. Begge lag med uavgjort i første runde. Barcelona har hatt en litt trøblete start i egen serie, men vi tror at i disse oppgjørene vil de vise seg fra sin beste side. Oddsen fordeler seg slik: H 1.60, U 3.95 og B 4.95. Vi tror Barcelona tar denne på hjemmebane.

3. RB Leipzig – Lyon H 1.62
Siste kamp er RB Leipzig – Lyon. Lyon har slitt i hjemlig serie og spilt mye uavgjort. Bedre for Leipzig, de vinner bra i serien og leder denne puljen i gruppespillet. En mye bedre formkurve hos tyskerne. Oddsen fordeler seg slik: H 1.62 , U 4.00 og B 4.70. Her går vi for hjemmeseier. Som sagt, vi går for system tipping her med gevinst ved to av tre riktige. Kampstart alle tre kampene kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper, leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er en solid pott å hente onsdagen i dagens Lotto