Hordalandsfotball

Oddstips 5.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny stor fotball dag på oddsen. Mye å velge i, både norsk og internasjonal fotball. Vi har funnet frem disse kampene til dere denne lørdagen.

1. Åsane – Kjelsås H 2.10
I dag ser vi på Post Nord ligaen i første kamp. Åsane møter Kjelsås hjemme. Det er nummerr to og fire på som møtes. Åsane har ikke tapt på sine 7 siste hjemmekamper, av de tre seire på rad. I forrige kamp fikk Åsane det virkelig til å løsne med 6-1 over Bærum. Oddsen fordeler seg slik: H 2.10, U 3.85 og B 2.40. Her går vi for hjemmeseier til meget bra odds.

2. Watford – Sheffield United B 3.35
Neste kamp er Watford mot Sheffield United. Watford har fått en elendig start på sesongen med bare 2 poeng så langt. To uavgjorte kamper. Sheffield har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Statistikken borte er 1-2-0. Oddsen fordeler seg slik: H 2.10, U 3.30 og B 3.35. Her går vi for en B på tvers av NT sine odds og tror Sheffield tar alle poengene. 3,35 er meget bra på B og vil sikkert synke utover dagen. Begge kamper starter kl 1600. Her får man prøve seg frem, begge kampene står godt for deg selv.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

En liten Tippekupong på gang? Få tips fra Arna Scheie her.

Se dagens pott her