Hordalandsfotball

Oddstips 6.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mye bra å spille på i dag, både norsk og utenlandske godbiter. Vi skal prøve oss på en trippel i dag med ikke altfor høye odds på favorittene.

1. Fredrikstad – Moss H 1.25
Første kamp er Fredrikstad mot Moss i PostNordligaen . Her er Fredrikstad hjemmefavoritt. De har ikke tapt på sine 8 siste hjemmekamper og vunnet de tre siste. Oddsen fordeler seg slik: H 1.25, U 5.00 og B 6.75. Her tror vi på Fredrikstad seier i dag. Kampstart kl 1700.

2. Aalesund – Raufoss H 1.38
Neste kamp er Ålesund mot Raufoss. Ålesund har knapt tapt på hjemmebane i år og er snart klar for direkte opprykk til Eliteserien. Raufoss har tapt sine tre siste bortekamper. En klar favoritt i Ålesund altså. Oddsen fordeler seg slik: H 1.38, U 4.10 og B 6.00.

3. Real Sociedad – Getafe H 1.90
Siste kamp ut er Real Sociedad – Getafe. En kamp mellom nummer 5 og nummerr 16 på tabellen. Her satser vi på at Real fortsetter oppturen med Ødegård i spissen og sikrer seg tre poeng på hjemmebane. Oddsen fordeler seg slik: H 1.90, U 3.10 og B 3.80.

Samlet odds på disse tre kampene gir 3.28 i odds. Ønsker man å sikre seg så foreslår vi systemtipping med to av tre rette gir gevinst. Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Klar for litt Flax? Skrap deg frem tallene i dag