Hordalandsfotball

Oddstips 7.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Karoline Forselius


Ny uke og nye muligheter på langoddsen. I dag ser vi på tredje nivå i England og League One oppgjøret mellom Bolton Wanderers – Blackpool.

1. Bolton W – Blackpool B 1.70
Gamle storheter dette, men nå på et helt annet nivå. Blackpool på 5.plass, Bolton på siste og 23.plass. Bolton har ikke vunnet på 20 kamper, og vi tror ikke de klarer det her heller. På hjemmebane har de ingen seiere, tre uavgjorte kamper og et tap. Oddsen fordeler seg slik: H 3.80, U 3.35 og B 1.70. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper, leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under her hvor det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill