Hordalandsfotball

Oddstips 8.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ingen norske kamper denne tirsdagen i oktober. Med landslagpause rundt omkring blir utvalget noe mindre . Vi går for lavere nivå i England.

1. Halifax – Chorley H 1.55
Første kamp er Halifax Town – Chorley. Hjemmelaget leder tabellen med 31 poeng, mens bortelaget ligger på 23 plass med 11 poeng. Chorley har ikke vunnet på sine 5 siste kamper og vi tror ikke de vinner her heller. Oddsen fordeler seg slik: H 1.55, U 3.05 og B 5.25. Her går vi for en hjemmeseier.

2. Eastleigh – Maidenhead Utd H 1.75
Neste kamp er Eastleigh FC – Maidenhead United. Dette er nummer 14 og nummerr 16 på tabellen, men med stor forskjell i formkurven. Maidenhead har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. Av disse har de tre siste endt med tap. På hjemmebane har ikke Eastleigh tapt for Maidenhead i sine 6 siste møter. Oddsen fordeler seg slik: H 1.75, U 3.10 og B 3.75. Her går vi også for en klar hjemmeseier.

3. Barrow – Boreham Wood H 2.00
Vi tar med en kamp til og satser på et system med gevinst ved to av tre riktige. Barrow FC – Boreham Wood. Barrow ligger på 5.plass, Boreham Wood på en 11.plass. Ikke så mange poeng i forskjell på de, men Barrow har en flott formkurve på sine 6 siste kamper, med seks seire. Oddsen fordeler seg slik: H 2.00, U 3.00 og B 3.05. Her går vi også for en klar seier til hjemmelaget.

Kjører man en vanlig trippel på disse tre forslagene blir odds over 5,42. Med system noe lavere, men kanskje litt sikrere. Her får man prøve seg frem. Husk å sette klubben i ditt hjerte når du leverer tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er alltid noe å se frem til hos Norsk Tipping.