Hordalandsfotball

Oddstips 9.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdagen ga 2 av 3 systemet en småpen gevinst. Denne onsdagen er det et noe magert fotball utvalg. Det skal spilles mange kvalifiseringskamper til EM i tiden som kommer. Men før det skjer så finner vi noen godbiter.

1. Tyskland – Argentina U 3.60
Tyskland skal møte Argentina i en vennskapskamp i kveld. Ofte litt vanskelige kamper å spå noe utfall på. Oddsen er satt slik: H 1.70, U 3.60 og B 4.10. Tyskland er satt som favoritter til 1.70 i odds. Men vi satser på en U her til 3,60 som det mest sannsynlige utfall. Man må gå ut i fra at begge lag kommer til å prøve ut en del spillere og at begge lag vil være fornøyde med et uavgjort resultat. For Tyskland er det kvalifiseringen til EM som teller og kampen mot Estland den 13ende denne måneden. Tapet for Nederland må revansjeres. Så vi satser på U. Så får man heller gardere seg med å sette en sikring på H også.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

I dag er det en flott pott å hente i Vikinglotto. Har du husket å levere inn din bong?