Hordalandsfotball

Opprykket er klart

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Etter helgens kamper ble det klart i alle avdelinger hvem som tar turen opp fra 5.divisjon til 4.divisjon. Askøy FK kunne feire opprykk forrige helg, mens Nordre Fjell fulgte opp og vant sin kamp fredag. Dermed blir det 4.divisjon på Ågotnesklubben.

I avdeling 2 ble det klart fredag kveld at Mathopen følger Austevoll opp til 4.divison. Håkon Moldeklev sine elever har imponert og den målfarlige duoen Rivedal/Larsen har over 60 mål denne sesongen. Vadmyra ender på den sure 3.plassen.

5.divisjon avdeling 3 hadde allerede to opprykksklare lag før helgen. De møttes til en liten seriefinale og NBK ble for gode for Voss. Lagene er likevel klare for opprykk.

Ned fra divisjonen går Skogsvåg, Follese, Gneist 2, mens Austrheim, Fri ,Vaksdal, Minde, Bjarg 2, Juristforeningen og Fitjar alle kjemper om å unngå nedrykket. Det er de to siste i hver avdeling, så de to svakeste av de lagene på 10.plass.