Hordalandsfotball

Oddstips 16.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny pen gevinst for de som fulgte forslaget vårt fredag. Lørdag og en god del objekter å velge i på langoddsen. Toppserie til  damene har full runde denne lørdagen, i tillegg er det mange landskamper og annet knask også. Vi starter med landskampene.

1. Nord-Irland – Nederland (Over 2,5 mål) H 1.80
Det er nummer 3 og nummer 1 i puljen som møtes. Nederland med klart best formkurve av de to lagene. Nederland sin bortestatistikk denne sesongen: 3-0-0. Josh Magennis er toppscorer på Nord-Irland med 3 mål. Memphis Depay har scoret flest for Nederland med sine 6. Nederland har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 7.15, U 4.30 og B 1.35. Vi må lete litt for å finne en brukbar odds her og går for over 2.5 mål til 1,80 i odds. Den burde holde greit og kan stå som singel.

2. Kroatia – Slovakia H 1.38
Vi tar med en kamp til, Kroatia – Slovakia. Kroatia leder puljen. Kroatia sin hjemmestatistikk denne sesongen: 3-0-0.Kroatia er uten tap på sine 4 siste kamper. Kroatia har 3 hjemmeseire på rad i Kvalifiseringsgruppe E EM. Sist oppgjør så vant Kroatia med 4-0. Oddsen på kampen: H 1.38, U 4.15 og B 6.75. Her går vi for en H til 1.38. De to kampene til sammen gir 2.48 i odds. Kanskje ikke den største oddsen, men viktigste er å få det riktig. Det er flere kamper som man kan legge til her som kan øke oddsen , så kanskje et system med to av tre riktige kan være noe å prøve. Kampstart begge kamper kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte når du leverer tipping, odds eller lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut dagens pott