Hordalandsfotball

Oddstips 17.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Trond Gausemel


Denne søndagen byr på en del fotballkamper, den engelske toppserien for damer kjører for fullt, og det er et pent utvalg landskamper på herresiden.I dag skal vi fortsette med å se på gruppespillet i EM kvalifiseringen . Vi har vært heldige med riktige tips de siste dagene så vi håper det fortsetter, selv om tipset i går ikke ville.

1. Kosovo – England (Over 2,5 mål) H 1.68
Vi kjører en trippel på system i dag. Første kamp ut er Kosovo – England. England suverene på topp i puljen , Kosovo nr 3.Kosovo er sterke på hjemmebane. Kosovo sin hjemmestatistikk denne sesongen: 2-1-0. Kosovo har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Kosovo har ikke tapt noen av sine 9 siste hjemmekamper. Oddsen på kampen: H 4.95, U 3.90 og B 1.50. England vinner nok så vi satser på litt høyere odds der det blir over 2.5 mål i kampen til 1.68. Kampstart kl 1800.

2. Andorra – Tyrkia (Over 2,5 mål) H 1.73
Neste kamp er Andorra mot Tyrkia. Her er Tyrkerne suverene og ligger på 2.plass i puljen, Andorra på siste. Andorra har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Tyrkia. Cristian Martinez er toppscorer på Andorra med 2 mål. Cenk Tosun har scoret flest for Tyrkia med sine 5. Tyrkia er uten tap på sine 5 siste kamper. Oddsen er: H 13.00, U 6.00 og B 1.12.Vi velger samme variant som i kampen før og satser på at det blir over 2.5 mål til 1.73 i odds. Kampstart kl 2045.

3. Albania – Frankrike (Over 2,5 mål) H 1.70
Siste kamp er Albania – Frankrike. Det er Albania nummer 4 mot suverene Frankrike på førsteplass. Frankrike er uten tap på sine 6 siste kamper. Odds på kampen: H 8.00, U 4.50 og B 1.28. Vi kjører samme variant som i de to foregående kampene og tror det blir over 2.5 mål i kampen til 1.70 i odds. Kampstart kl 2045. Vi satser på system her med to av tre riktige gir premie. Det gir ca 3 i odds om alle går inn. Velger man en ren trippel vil oddsen ligge like under 5. Her får man velge selv.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller lotto. Bruk lenken under her der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Under finner dere ukens lykkespill: