Hordalandsfotball

Oddstips 18.november

  • Eirik Gudmundsen


Ny uke og nye muligheter. Landskampene i EM kvalifiseringen fortsetter også denne uken og vi prøver å plukke noen vinnere denne mandagen også.

1. Malta – Norge (Flest mål i 2.omgang) 1.85
Etter en bra forestilling i sist kamp venter et nytt lag på linje med Færøyene. Malta har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper mot Norge. De 8 siste kampene til Malta har endt med tap. Malta har tapt 3 hjemmekamper på rad. Dette er en kamp der Norge bør fortsette den gode fremgangen. Oddsen på kampen: H 30.00, U 8.00 og B 1.05. Her må vi lete litt for å finne en god odds og tippe på.  Vi går for at det scores flest mål i andre omgang til 1,85 i odds. Kampstart kl 2045.

2. Hellas – Finland H 1.70
Denne kan ikke stå alene så vi tar med en til, Hellas mot Finland. Finland har kvalifisert seg til EM allerede før denne kampen. De fleste antar nok at man får en dupp i formen mot Hellas. Det vil nok være riktig å tro at det blir noe utprøving av nye spillere også fra Finland. Derfor går NT ut med følgende odds: H 1.70, U 3.40 og B 4.00. Vi satser på hjemmeseier til 1.70 i odds på denne. Kampstart kl 2045.  Oddsen på dobbelen blir 3.14.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping , odds eller lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Litt Flax i hverdagen?