Hordalandsfotball

Oddstips 19.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdag og normalt en ikke så altfor spennende dag på oddsen, men det er faktisk ganske mye fotball å spille på. EM kvalifiseringskampene fortsetter for fullt, og FA cupen går også nå i England.

1. Gillingham – Sunderland H 2.75
Vi ser på Gillingham FC – Sunderland i FA cupen. Begge fjerde nivå i seriesystemet. Første kamp endte 1-1. Sunderland har spilt 5 bortekamper på rad med tap. Gillingham har bare tapt en av sine 6 siste kamper og har en god formkurve. Oddsen på kampen: H 2.75, U 2.95 og B 2.25. Vi satser på hjemmelaget til 2.75 i odds. Denne kan stå som singel til brukbar odds.

2. Nord-Makedonia – Israel H 2.20
Vi kan ta med en kamp til, Nord – Makedonia mot Israel. Begge akterutseilt i EM kvalifiseringen . Israel har spilt 3 bortekamper på rad med tap. Israel har tapt sine 3 siste bortekamper i Kvalifiseringsgruppe G EM. Hjemmelaget noe bedre. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.45 og B 2.70.
Her går vi for hjemmeseier til 2.20 i odds. Kampstart kl 2045 begge kamper.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller lotto. Bruk lenken under der det står spill når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut dagens pott: