Hordalandsfotball

Oddstips 20.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne onsdagen i november byr ikke på så altfor mange fotballkamper. men noen er det og og i dag skal vi se på 1.runde i FA cupen i England. Det er nivå fire ut først og det er returoppgjørene som spilles denne onsdagen.

1. Newport – Grimsby H 1.92
Første kamp er Newport County – Grimsby Town. I forrige oppgjør så ble det uavgjort mellom disse to lagene. Grimsby har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. På hjemmebane har ikke Newport County tapt for Grimsby i sine 7 siste møter. I de siste 7 møtene når Newport County spiller hjemme, har de vunnet 4, det har blitt 3 uavgjort, mens Grimsby har vunnet 0. Målforskjellen er 5-1 i favør Newport County. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.00 og B 3.45. Vi går for en hjemmeseier her til 1.92 i odds. kampstart kl 2045.

2. Wycombe – Tranmere H 1.67
Vi tar med en kamp til, Wycombe Wanderers – Tranmere Rovers. Første oppgjøret i FA cupen endte med uavgjort. I de siste 5 møtene når Wycombe spiller hjemme, har de vunnet 1, det har blitt 0 uavgjort, mens Tranmere har vunnet 4. Målforskjellen er 9-4 i favør Tranmere. Men ser en på formutviklingen til de to lagene så har Wycombe vunnet 4 av sine 6 siste kamper, mens Tranmere bare har vunnet 1. Lagene møttes så sent som søndag i serien og da vant vertene 2-0 på bortebane. Oddsen på kampen: H 1.67, U 3.30 og B 4.00. Her går vi også for hjemmeseier. Kampstart kl 2045. En doble her gir 3.20 i odds. Er man mer forsiktig kan man kjøre de som single.

Husk å sette klubben i ditt hjerte når du leverer inn tipping, odds eller lotto. Bruk lenken under her der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut dagens herlige pott i Lotto: