Hordalandsfotball

Oddstips 21.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Bare noen få fotballkamper denne torsdagen. Men det kan være brukbare odds å finne likevel.
Notodden møter Åsane i kvalifisering for å spille i OBOS ligaen til neste år. Lagene har ikke møtt hverandre denne sesongen pga. divisjonforskjellen.

1. Notodden – Åsane B 3.20
Notodden har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper.På hjemmebane har ikke Notodden tapt for Åsane i sine 4 siste møter. Åsane har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.10 og B 3.20. Så er spørsmålet hvem som kommer best i fra det på en sannsynligvis hard og frossen kunstgressbane i november. Vi drister oss til å tippe Åsane . De har ikke de største og sterkeste spillerne ,men kan dra fordel av lettere og mer bevegelige spillere på vinterbane. Odds for borteseier er 3.20 og den står seg godt som singel. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: