Hordalandsfotball

Oddstips 22.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Åsane gjorde jobben for de som fulgte oss torsdag. Det er snart helg og full runde i de fleste ligaer, men først skal vi se på noen av kampene som går denne fredagen.

1. Fulham – QPR H 1.75
I engelsk Championship møter Fulham QPR. Begge lag litt midt på treet så langt i sesongen, henholdsvis 7.- og 10.plass. QPR har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. QPR sin bortestatistikk denne sesongen: 4-0-3. Med sine 5 gule kort, har Aleksandar Mitrovic flest på Fulham. Jordan Hugill har flest på QPR med 6 kort. Oddsen på kampen: H 1.75, U 3.40 og B 3.75. Her går vi for en H til brukbare 1.75 i odds.

2. PSG – Lille (Hcp 0-1) H1.55
Vi tar med oss en kamp til, nemlig fra fransk toppdivisjon, PSG mot Lille. PSG suveren på topp med 30 poeng, Lille på 5 plass med 19 poeng. På hjemmebane har ikke Paris St.-Germain tapt for Lille i sine 22 siste møter. Lille sin bortestatistikk denne sesongen: 0-2-4. Lille har ikke vunnet noen av sine 9 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 1.18, U 6.00 og B 10.00. For å få litt bedre odds så velger vi et handikap spill der Lille starter med 1-0 og PSG vinner. Det gir 1.55 i odds. Kombinert med forrige kamp så gir det 2.71 i odds. Dette burde være rimelig sikre odds. Kampstart begge kamper kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er pene penger å hente i dagens Eurojackpot. I tillegg er det tippepott på gang.