Hordalandsfotball

Oddstips 4.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Da gikk gårsdagens forslag greit inn med seier til Viking og Leicester. De som fulgte tipset kunne kassere inn en pen gevinst. Ny uke står for døren og nye muligheter. I dag ser vi på den ene norske kampen på dagens langodds.

1. Odd – Mjøndalen B 5.75
Topp mot bunn, henholdsvis nummer 3 og nummer 15 på tabellen. Dette er en viktig kamp for begge lag. Vinner Odd så ligger de 4 poeng foran Rosenborg på tabellen og vil da ha muligheten til å spille kvalifisering til Europa ligaen neste år. Det er nok sterkt ønsket der. Vinner Mjøndalen så går de forbi Strømsgodset og går opp på kvalifiseringsplass for å holde seg i Eliteserien. Odd har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Mjøndalen har ikke vunnet noen av sine 9 siste kamper.
Mjøndalen har ikke vunnet noen av sine 7 siste bortekamper. Oddsen fordeler seg slik: H 1.50, U 4.25 og B 5.75. De tre siste kampene til Mjøndalen har endt uavgjort. Vi tror at viljen til å overleve i Eliteserien er større hos Mjøndalen enn Odds vilje til å holde på tredjeplassen. Med tap vil de fortsatt være foran Rosenborg med et poeng. Vi går for en skrell og B til 5.75 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er en ny uke med lykkespill på vei denne uken. Sjekk ut hva som kommer denne uken: