Hordalandsfotball

Oddstips 5.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Gårsdagens tips holdt ikke helt inn, men vi prøver igjen. Et sent selvmål ødelag for det frekke spillet. I dag er det lite norsk på langoddsen, så vi satser på Champions League i stedet.

1. Lyon – Benfica H 1.93
Første kamp ut er Lyon – Benfica. De er henholdsvis nummer 3 og 4 i sin pulje. De gjør det bedre i sine hjemlige serier enn i denne turneringen. Sl Benfica har vunnet 5 kamper på rad, og det vil si at de vant det forrige oppgjøret mot Lyon, da på eget gress. Oddsen fordeler seg slik: H 1.93, U 3.50 og B 3.65. Her følger vi NT og satser på hjemmeseier til 1.93 i odds.

2. Chelsea – Ajax H 1.88
Vi tar med en kamp til for å få opp oddsen litt, Chelsea – Ajax. Det er nummer 2 og 1 i puljen, begge med 6 poeng. Chelsea slo Ajax i motsatt oppgjør. Begge lag gjør det bra om dagen, hjemmelaget har bare tapt en kamp de 6 siste og vunnet resten. Bortelaget har tapt to og vunnet 4 på de siste 6 kampene. Oddsen fordeler seg slik: H 1.88, U 3.65 og B 3.70. Her følger også NT og satser på hjemmeseier til 1.88 i odds. De to tilsammen gir 3.62. Kampstart begge lag kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut dagens pott her: