Hordalandsfotball

Oddstips 6.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er Champions League dager på langoddsen og det byr på muligheter til å finne noen godbiter. Denne tirsdagen starter vi i Italia som har besøk av en av årets favoritter.

1. Atalanta – Manchester City (Hcp 1-0) B 2.05
Hjemmelaget har ikke tatt poeng i gruppespillet enda og ligger sist. City på topp med 9 poeng. Forrige møte ble det hele 5-1 til City. Oddsen som følger: H 5.00, B 5.00 og H 1.48. Det blir nok City seier ut av dette. Men oddsen er noe lav. Vi går for en handikap variant der hjemmelaget starter med 1-0 og City vinner til 2,05 i odds. Denne kan ikke stå alene, så vi tar med en kamp til .

2. Røde Stjerne – Tottenham B1.64
Det har vært mye turbulens hos Tottenham den siste tiden med rødt kort til Son og en stygg skade. Kortet ble tirsdag omgjort, men det har vært mye rot for laget i serien. Røde Stjerne er nokså suverene i hjemlig serie. Innbyrdes oppgjøret siste ble 5-0 til Tottenham i første møte, og det var klasseforskjell. Oddsen fremkommer slik: H 4.55, U 4.05 og B 1.64.Det betyr at NT ikke tror for mye på Røde Stjerne og det gjør ikke vi heller. Der er for stor forskjell. Der med går vi for B. En samlet odds for disse to kampene gir 3.36. Kampstart kl 2100 begge kamper.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn . Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er en kjempepott i dagens Vikinglotto. Skal en vinne, så må du spille: