Hordalandsfotball

Oddstips 7.november

  • Eirik Gudmundsen
Åsane, Nest-Sotra Foto: Nicholas Noreng


Torsdag og nye muligheter på langoddsen. I dag er det gruppespill i Europaligaen og det byr på en del mulige spill. Første kamp vi ser på er:

1. Manchester United – Partizan Beograd (Begge scorer) H 2.10
United er nummer 1 i gruppen med 7 poeng, Partizan nummer 3 med 4 poeng. Bortelaget har tre tap og tre seire på sine 6 siste kamper. United med tre seire, to tap og en uavgjort på sine 6 siste. Forskjellen her er vel at United taper sjelden på hjemmebane. Der har de ikke tapt på sine 5 siste kamper. Oddsen på kampen er: 1.33, U 3.90 og B 8.80. Altså ikke den store troen på at bortelaget vinner hos NT. Oddsen er for lav for hjemmeseier og vi går for et handikap spill der begge lag scorer til 2.10 i odds.

2. Rangers – Porto H 2.55
Denne kan ikke stå alene så vi tar med Rangers FC – FC Porto. Det er nummer 2 og 3 i puljen som møtes . De har 4 poeng hver. Det blir nok litt avgjørende for hvem som går videre med utfallet av denne kampen. Rangers spilte uavgjort borte mot Porto i forrige oppgjør. Begge lag gjør det bra i sine hjemlige serier. Odds på kampen er: H 2.55, U 3.25 og B 2.35. NT har en svak overvekt på borteseier i sine oddsvalg. Vi tror Rangers klarer å ta alle poengene på hjemmebane. Samlet odds på disse to kampene gir 5,35 i odds som er meget bra. Kampstart begge kamper 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut den neste potten: