Hordalandsfotball

Oddstips 8.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ville seg ikke helt i går med dobbelen. United slapp ikke inn mål, så dermed ikke gevinst. I dag skal vi se på en kamp i Eliteserien og en kamp i La Liga.

1. Brann – Odd U 3.30
Vi begynner med Brann – Odd. Odd jager oppover på tabellen og klarte en sterk seier i snuoperasjon mot Mjøndalen sist runde. De ligger på 3.plass nå. Brann virker resignerte og ligger på 7.plass på tabellen, mye takket være vårsesongen. Brann har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper.
Brann sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-6-3. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.30 og B 2.70. Vi tror det blir en uavgjort her til gode 3.30 i odds.

2. Real Sociedad – Leganes H 1.60
Vi tar med en kamp til fra spansk La Liga, Real Sociedad – CD Leganes. Real ligger på tredjeplass i serie , ikke minst takket være godt spill av Martin Ødegård. Leganes ligger sist med 5 poeng. Topp mot bunn altså. Odds på kampen: H 1.60, U 3.40 og B 5.25. Her går vi for en klar hjemmeseier. Samlet odds for de to kampene blir 5.28 og burde kunne gi en pen gevinst. Kampstart første kamp 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

I kveld er det kjempepott i Eurojackpot. Mer enn 800 millioner ligger og venter til en heldig alenevinner.