Hordalandsfotball

Spennende helg

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Det er en spennede helg som venter oss. Sandviken er verter for Kolbotn i den siste hjemmekampen sin denne sesongen. Sammen med de andre Toppklubbene bestemt at de to siste rundene i Toppserien får navnet «superrunden». Kampen starter i morgen klokken 13.00 på Stemmemyren.

Dukker dere opp på kampen, så er det mange spennende muligheter:

  • Sandviken har invitert naboklubber og arrangere heiarop-konkurranse på stadion. Vinnerlag kårer publikum selv, og laget får 5000,- i klubbkassen.
  • Dræggens buekorps gutter kommer med 3 slagere og skal lage ekstra god stemning.
  • De 50 første barna på stadion får klubb-gensere gratis.
  • Sandviken lager til familiearrangement i forkant og under kampen. Der kan barna spille 3 mot 3, ansiktsmaling, Frydenbø kommer med 2 små elekstrisk biler ansiktsmaling m.m. Premier til alle barna. Alt skjer på banen rett ved hovedbanen.
  • Toppfotball kvinner arrangerer en konkurranse med Norsk Tipping. Der kan man vinne fotballtur til London for å se kampen Chelsea – Reading, hvor det spiller 5 norske spillere. Dette vil bli annonsert på vår FB side og nettside.

I tillegg skal vil klubben arrangere trening for NBK sammen med lagets akademi før kampen.

Dermed mye å glede seg til om en tar turen til Stemmemyren kommende lørdag.

Nest-Sotra spiller også sin siste hjemmekamp i Obosligaen denne lørdagen. Det mot allerede opprykksklare Aalesund. I tillegg er det klart for opprykkskvalifisering til Obosligaen mellom Åsane – Kvik/Halden på Myrdal klokken 14.00.

Redaksjonen har folk på alle tre kampene.