Hordalandsfotball

Oddstips 29.desember

  • Eirik Gudmundsen


En flott fotball søndag venter oss på langoddsen. De som har fulgt oss de siste dagene har hatt mye å glee seg over. Senest i går med pen odds på Everton borte. Utvalget er bra i dag, en halv runde i Premier League, full runde i Championship og i Skottland, og ellers litt av hvert rundt om kring i Europa.

1. Celtic – Rangers U 3.20
Men vi skal se på et klassisk oppgjør i skotsk fotball «Old Firm», kampen mellom Celtic og Glasgow Rangers. Hvem er best i byen? Celtic har vært enerådende etter at Rangers gikk konkurs for en del år siden. Det er først nå i de siste årene at det har blitt et jevnere forhold mellom de. Ikke minst med at Steven Gerrard overtok som manager for en stund siden. Men Rangers er fortsatt underdog. Celtic har ikke tapt på hjemmebane på 10 kamper. Det er 5 poeng som skiller de to lagene på første- og andreplass. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.20 og B 3.15. Vi går for en poengdeling til 3.20 i odds. Tidlig kampstart, kl 1330.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping , odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeide? Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Først da blir det registrert på Hordalandsfotball.

Sjekk dagens tips til Tippekupongen her:

Ukens Lykkespillpotter er klare: