Hordalandsfotball

Oddstips 4.desember

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Eirik Gudmundsen


Festen fortsetter for de som følger tipsene våre. Over tre ganger pengene tilbake tirsdag. I dag er det onsdag og nye muligheter på langoddsen. Denne dagen byr på mye fotball, det er full runde i England i Premier League. Også de andre europeiske topp ligaene har midt uke kamper denne dagen.

1. Leicester – Watford (Pausespill, Leicester leder) H 1.90
Vi skal se på Premier League i dag og starter med oppgjøret mellom Leicester og Watford.
Bokstavlig talt et oppgjør mellom topp og bunn, hjemmelaget på andreplass, bortelagt desidert på bunn. Leicester sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-1-0. For et år siden lå Leicester på 8.plass med 21 poeng. Nå er de på 2.plass med 32 poeng. Leicester har vunnet 6 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.33, U 5.00 og B 8.00. Vi ønsker en høyere odds og satser på at Leicester leder til pause og vinner til slutt til 1.90 i odds. Kampstart kl 2030.

2. Aberdeen – Rangers B 1.48
Dere kan ta med en kamp til om man ønsker høyere odds. Aberdeen mot Rangers i den skotske Premiership. Et oppgjør mellom nr 3 og nr 2 på tabellen. Men en det er vesentlig forskjell likevel. Det er 9 poeng forskjell mellom lagene. Aberdeen er uten tap på sine 5 siste kamper. Rangers sin bortestatistikk denne sesongen: 6-1-0. Rangers har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 4.80, U 3.95 og B 1.48. Her satser vi på at Steven Gerrard tar hjem seieren. 1.48 er kanskje ikke så mye, men det viktigste er at den går inn. Samlet odds på de to kampene gir 2,81 i odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er en meget hyggelig pott igjen i Vikinglotto. Husk du må spille skal du vinne!