Hordalandsfotball

Oddstips 5.desember

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Den siste halvannen uken har vært innbringende for de som følger oss. Bare tre ganger i den perioden har vi bommet. Vi prøver igjen og dagens utvalg byr på et par Premier League kamper, italiensk cup og noe tyrkisk fotball.

1. Sheffield United – Newcastle United (Begge lag scorer) 2.00
Vi velger Sheffield United – Newcastle United som første kamp. Hjemmelaget på 8.plass, bortelaget på 14.plass. Men det er tett på denne delen av tabellen, det er bare 3 poeng som skiller de. Newcastle sin bortestatistikk denne sesongen: 2-0-5. Sheff Utd er uten tap på sine 7 siste kamper. Lys Mousset er toppscorer på Sheff Utd med 5 mål. Jonjo Shelvey har scoret flest for Newcastle med sine tre. Oddsen på kampen: H 1.82, U 3.25 og B 4.55. Sheffield United har 4 uavgjorte på sine 6 siste kamper. Det er nok en kamp som tenderer mot U, selv om hjemmelaget får et favorittstempel. Vi velger en variant med begge lag scorer, til 2.00 i odds. Da kan resultatet bli som det vil, bare begge scorer. Denne kan stå alene. Kampstart kl 2030.

2. Manglerud Star – Grüner H1.32
Ønsker man å øke odds noe så foreslår vi ishockey kampen mellom Manglerud Star – Grüner ishockey. Hjemmelaget har ikke vært noe lyspunkt i serien, men i forhold til Gruner, som har 0 poeng så er de stjerner. Oddsen på kampen: H 1.32, U 5.35 og B 5.95. Med en sikker hjemmeseier her til 1.32. Totaloddsen på dobbelen er 2,64. Kampstart ishockey kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: