Hordalandsfotball

Oddstips 6.desember

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredag og nye sjanser på langoddsen. De fleste ligaene i Europa har kamper denne dagen. Ikke full runde, men noen kamper her og der. I dag skal vi se på Italiensk serie A.

1. Inter – Roma H 1.80
Inter topper tabellen klart med 37 poeng, Roma på 5.plass med 28 poeng. Romelu Lukaku er toppscorer på Inter med 10 mål. Edin Dzeko har scoret flest for Roma med sine 6. Roma har vunnet 3 kamper på rad. Inter har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.80, U og B begge 3.45. Begge lag spiller lite uavgjort kamper, så vi satser på at Inter vinner og H. Kampstart kl 2045. Denne kan godt stå alene, men ønsker man noe å kombinere med for høyere odds så foreslår vi:

2. Ajax – Willem II (Begge lag scorer) H 1.75
Ajax – Willem II i den Nederlandske Eredivisie. Oddsen er lave på hjemmelaget med 1.09. De andre resultatene gir U 7.20 og B 14.00 i odds. Altså ikke mye tvil hvilken vei dette går. Så vi foreslår å kombinere med et spesial spill der begge lag scorer til 1.75 i odds. Willem scorer en del og Ajax slipper inn noen mål selv om de vinner de fleste kampene til slutt. De Ligt spiller som kjent ikke i klubben lenger. Kampstart kl 2015. Samlet odds på disse to kampene blir da 3.15 .

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er store penger å hente i dagens Eurojackpot. Over 230 millioner til en heldig vinner: