Hordalandsfotball

Oddstips 7.desember

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er lørdag og langoddsen byr på mange godbiter. Det er stort sett full runde i de store ligaene i dag. Vi ser på et par oppgjør i engelsk Premier League.

1. Bournemouth – Liverpool (Flest mål i 2.omgang) 1.95
Vi starter med Bournemouth mot Liverpool. Bortelaget er suverene så langt i sesongen, mens hjemmelaget sliter på 14.plass. Bournemouth sin hjemmestatistikk denne sesongen er: 2-3-2.
Harry Wilson er toppscorer på Bournemouth med 6 mål. Sadio Mane har scoret flest for Liverpool med sine 9. Liverpool har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Liverpool sitt bananskall nærmer seg for hver kamp, men ikke i denne. Oddsn på kampen: H 7.00, U 4.85 og B 1.38. Noe lavt å satse på, så vi går for en handikapvariant med at det scores flest mål i andre omgang til 1.95 i odds. De fleste lag holder stand en stund mot Liverpool, så renner det som regel på. Kampstart kl 1600. Denne kan ikke stå alene så vi tar med en kamp til.

2. Tottenham – Burnley H 1.36
Det er nummer 8 og nummer 12 på tabellen og bare med noen få poeng i forskjell. Men med stor forskjell i formutvikling. Tottenham har bare tapt to av de seks siste kamper, Burnley har bare vunnet to av de seks siste, resten tap. På hjemmebane har ikke Tottenham tapt for Burnley i sine 7 siste møter. Oddsen på kampen: H 1.36, U 4.90 og B 7.25. Vi satser på en klar hjemmeseier til 1.36 i odds. Sammen med den andre kampen blir det 2.65 i odds. Kampstart kl 1600.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

En pott i vente på Tippingen denne lørdagen. Sjekk Scheie sine tips.

Det er penger i Lottopotten også denne lørdagen. Spill før klokken 18.00