Hordalandsfotball

Oddstips lørdag 28 desember.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


De som fulgte oss fredag kunne glede seg oer 3.75 igjen på innsatsen på Jimenez som målscorer. Denne lørdagen byr på en god del fotballkamper på langoddsen. Halv runde i Premier League, hvor resten går søndag. Et bra utvalg nedover i divisjonene både i England og Skottland. Vi ser på en kamp i Premier League.

1. Newcastle – Everton
Oppgjøret mellom Newcastle United – Everton er dagens valg. Hjemmelaget på 10.plass, bortelaget på 13.plass. Ikke så verst plassering så langt for disse to lagene. Everton har fått ny manager og det viste seg å hjelpe da de fikk en seier i forrige runde. Newcastle gikk på en smell mot Manchester United i forrige runde , men vil nok reise seg igjen. Newcastle sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-4-1. For et år siden lå Everton på 8.plass med 27 poeng. Nå er de på 13.plass med 22 poeng. For et år siden lå Newcastle på 15.plass med 17 poeng. Nå er de på 10.plass med 25 poeng. Oddsen på kampen i dag er: H 3.35, U 3.25 og B 2.12. NT har stor tro på at Everton klarer dette. Vi følger de og tar en odds på 2.12 på borteseier. Kampstart kl 1600.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Se dagens tipsene til Arne Scheie og hans tippekupong:

Sjekk dagens pott: