Hordalandsfotball

Oddstips mandag 30 desember

  • Eirik Gudmundsen


Det har vært mye fotball å glede seg over denne helgen, men nå er det tilbake til hverdagen.
Utvalget for fotball er ikke så altfor stort denne dagen men noe finner vi.

1. Derby – Charlton B 4.00
Vi skal se på en kamp i Championship mellom Derby County og Charlton Athletic. Det er nr 20 og nr 18 i Championship som skal gjøre opp. Derby har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. Charlton har ikke vunnet noen av sine 8 siste bortekamper. Martyn Waghorn er toppscorer på Derby med 7 mål. Macauley Bonne har scoret flest for Charlton med sine 8. Oddsen på kampen:  H 1.72 , U 3.35 og B 4.00. Her går vi på tvers av NT og tror at Charlton vinner denne kampen. Charlton vant sin siste kamp og vi satser på at formen er i bedring. Oddsen er  4.00 på B og vil gi en pen gevinst. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Klar for litt Flax på tampen av året?