Hordalandsfotball

Oddstips tirsdag 3 desember.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Karoline Forselius


Det ble nok en hyggelig kveld for de som fulgte tipsene. De satt til 2.10 i odds. Tirsdag og desember, kanskje ikke den beste kombinasjonen for å finne gode spill objekter på Langoddsen. Det går for det meste kamper nedover i divisjonene i Europa. Men vi har et par Premier League kamper denne tirsdagen og vi skal se på disse.

1. Burnley – Manchester City (Over 2,5 mål) H 1.52
Det er 10.plass med 18 poeng mot 3.plass med 29 poeng. City skuffet sterkt i helgen med uavgjort kamp. Eneste som kunne glede de var at Chelsea tapte sin kamp. Det og nå igjen Liverpool synes uoppnåelig for tiden. Burnley har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Man City. For et år siden lå Burnley på 19. plass med 9 poeng. Nå er de på 10.plass med 18 poeng. Burnley sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-0-3. Oddsen på kampen: H 9.55, U 6.00 og B 1.24. Svært små odds på seier til City så vi må lete litt for å finne noe brukbart. Vi satser på at det blir over
2,5 mål i kampen til 1.52 i odds. Denne kan tippes som singel , men vi ønsker å kombinere den med en annen kamp. Kampstart kl 2115 forøvrig.

2. Crystal Palace – Bournemouth H 2.05
Vi tar med en kamp til fra Premier League, Crystal Palace – Bournemouth. Begge lagene ligger midt på treet i serien så langt. På hjemmebane har ikke Crystal Palace tapt for Bournemouth i sine tre siste møter. Jordan Ayew er toppscorer på Crystal Palace med 4 mål. Harry Wilson har scoret flest for Bournemouth med sine 6. De tre siste kampene til Bournemouth har endt med tap. Palace vant sin kamp i helgen mot Burnley etter en grusom tapsrekke mot de øverste lagene i ligaen. Og det sier vel en del om hvor de er i systemet. De er ikke et dårlig lag og tar poeng fra lag under topp seks i ligaen. Det har ikke Bournemouth gjort i det siste. De taper mot en del lag som de kanskje burde slå. En H her. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.40 og B 3.40. Kampstart kl 2030. Kombinasjonen for disse to kampene gir 3,11 i odds.Plukker du en sikker kamp til kan man kjøre et system med to av tre riktige gir premie.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott her