Hordalandsfotball

Oddstips 1.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Et nytt fotball år på langoddsen har startet . Utvalget første nyttårsdag er meget bra, spesielt fra England der det spilles fulle runder i nesten alle divisjonene. Det gjør at vi får litt å velge i. Vi skal se på en kamp i Premier League.

1. Arsenal – Manchester United B 2.55
Vi begynner med oppgjøret mellom Arsenal og Manchester United. Arsenal på 12.plass med 24 poeng, United på 5.plass med 31 poeng. Arsenal har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Arsenal har spilt 7 hjemmekamper på rad uten å vinne. For et år siden lå Arsenal på 5. plass med 38 poeng. Det skifter fort. Oddsen på kampen er: H 2.50, U 3.50 og B 2.55. De fleste lag som skifter managere får som regel et løft. Men det ser vanskelig ut for Arteta i denne kampen. United har tatt to strake seire og nærmer seg topp fire. Vi tror de klarer å vinne i denne kampen også. Arsenal har store problemer med å få laget til å henge sammen og spesielt i forsvar. Vi går for en B til 2.55.
Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Se dagens pott: