Hordalandsfotball

Oddstips 14.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Litt ymse på menyen denne tirsdagen. FA cupen i England spilles og noen av Premier League lagene er involvert. Ellers en del fotball nedover i divisjonene i øyriket. Litt det samme ellers i Europa, men det er helst kamper fra de nedre rekker. Vi skal se på en kamp i England mellom Tottenham – Middlesbrough.

1. Tottenham – Middlesbrough (Begge scorer) H 1.95
Tottenham har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Middlesbrough er uten tap på sine 6 siste kamper. På hjemmebane har ikke Tottenham tapt for Middlesbrough i sine 7 siste møter. Men det er en divisjon mellom de selv om bortelaget har den beste formkurven. Det spørs også selvsagt hva slags lag Tottenham kommer med. Vil nok tro at dette er den eneste sjansen laget har for å få et trofé i år. Oddsen på kampen: H 1.22, U 4.80 og B 8.80. Svært lave odds på hjemmeseier med andre ord. Vi går for en variant der begge lag scorer i kampen til 1.95 i odds. Denne kan spilles som singel. Kampstart kl 2105.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: