Hordalandsfotball

Oddstips 15.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdagen byr på Viking lotto med 278 millioner i førstepremie potten for de som vil prøve seg på den. Og så er det litt fotball på langoddsen også. De som fulgte oss i går kunne hente hjem en fin premie til 1.95 i odds. I dag ikke det helt store utvalget kanskje, men det kan være noen godbiter her.

1. Manchester United – Wolverhampton U 3.30
Vi skal se på en kamp i den engelske FA cupen mellom Manchester United – Wolverhampton Wanderers. Ingen enkel kamp for noen av lagene. Wolves har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. På hjemmebane har ikke Man Utd tapt for Wolves i sine 7 siste møter. I de siste 7 møtene når Man Utd spiller hjemme, har de vunnet 6, det har blitt 1 uavgjort, mens Wolves har vunnet 0. Målforskjellen er 15-5 i favør Man Utd. Oddsen på kampen: H 1.75, U 3.30 og B 3.95. Her tror vi det står uavgjort etter 90 minutter og til 3.30 i odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: