Hordalandsfotball

Oddstips 17.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredag og nye sjanser på langoddsen. Vi minner også om at det er «bare  523 millioner i første-premiepotten i Eurolotto denne fredagen. Det er et litt variert utvalg i fotballkamper, en del cupspill i de europeiske ligaer og noen seriekamper på høyere nivå.

1.Fulham – Middlesbrough (Over 1.5 mål til pause) H 2.40
Vi skal se på en kamp i engelsk Championship mellom Fulham – Middlesbrough. Fulham nummer 4 på tabellen, jaktende på opprykk til Premier League igjen. Middelsbrough nummer 16, og et godt stykke ned på tabellen. Med sine 8 gule kort, har Aleksandar Mitrovic flest på Fulham. Jonny Howson har flest på Middlesbrough med 6 kort. Aleksandar Mitrovic er toppscorer på Fulham med 18 mål. Ashley Fletcher har scoret flest for Middlesbrough med sine 6 mål. For et år siden lå Middlesbrough på 5. plass med 46 poeng. Nå er de på 16.plass med 34 poeng. Oddsen på kampen: H 1.80, U 3.35 og B 3.65. Litt lav odds på hjemmeseier, så vi går for en annen variant. Vi satser på at det blir over 1,5 mål til pause til 2,40 i odds.

2. Portugal – Spania B 1.35
Denne kan ikke stå som singel så vi tar med håndballkampen mellom Portugal og Spania i håndball EM. Sverige er favoritt i denne kampen etter to seire og et tap så langt. Oddsen på kampen er:  H 3.75, U 9.00 og B 1.35.Vi går for seier til Sverige. Samlet odds på de to kampene er 3.24 . Kampstart håndball er 2030. Fotball 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Storpott i dagens Eurojackpot. Skal du være med, så må du spille: