Hordalandsfotball

Oddstips 18.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Endelig lørdag og et stort utvalg fotballkamper møter oss på langoddsen. I England er det full runde fra Premier League øverst, og nedover i divisjonene. Rundt i Europa så er de aller fleste topp divisjonene i gang. Så det er litt å velge i, og ikke minst så ruller håndball EM videre også med mange spennende kamper.

1. Southampton- Wolverhampton H 2.40
Vi skal til kampen Southampton – Wolverhampton Wanderers. Hjemmelaget ligger på 12.plass med 28 poeng etter en knallsterk formstigning. Bortelaget på 7.plass med 31 poeng med tilsvarende kollaps i formkurven. Wolves har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Southampton er uten tap på sine 6 siste kamper. Wolves har spilt 3 bortekamper på rad med tap. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.30 og B 2.80. Her går vi for en ny hjemmeseier til Southampton til 2.40 i odds. Den kommer nok til å synke frem mot kampstart så vær tidlig ute. Kampstart kl 1600.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens tippetips fra Arne Scheie. Stor lørdagspott:

Dagens pott: