Hordalandsfotball

Oddstips 19.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mange muligheter på langoddsen denne søndagen. Storoppgjøret i Premier League mellom Liverpool og Manchester United går i dag. Full runde i den engelske Superleague for damer. La Liga i Spania byr på mange gode oppgjør, ja det er mye å velge i på en søndag. Norge møter Sverige i håndball EM også i dag.

Liverpool – Manchester United (Gult kort Henderson, Liverpool) Ja 3.65
Vi skal se på storoppgjøret i England mellom Liverpool og Manchester United. Liverpool sin hjemmestatistikk denne sesongen: 11-0-0. På hjemmebane har ikke Liverpool tapt for Man Utd i sine 4 siste møter. Liverpool har ikke tapt noen av sine 16 siste hjemmekamper. Det forventes faktisk at Liverpool fortsetter vinnerrekken sin også i denne kampen. Oddsen på kampen: H 1.37, U 4.85 og B 7.25. Lave odds på hjemmeseier, så her går vi for en annen variant. Rivaliseringen mellom disse to klubbene har vært stor over mange år. Intense og spennende oppgjør. Men også hos dommeren viser dette seg. Kortene hagler når det står så mye på spill, ingen vil tape. Får Liverpool sin kaptein Jordan Henderson gult kort i kampen? Ja, det tror vi og det gir 3,65 i odds. Denne står som singel. Kampstart kl 1730.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill:

Lyst på litt Flax på søndagen?