Hordalandsfotball

Oddstips 2.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Eirik Gudmundsen


Torsdag og et noe smalt utvalg fotballkamper å velge mellom, men noen godbiter satser vi på å finne. I dag er det noen kamper i Championship og Premier League fra England som fanger vår interesse.

1. Liverpool – Sheffield Utd (Begge lag scorer) H 2.00
Vi velger kampen mellom Liverpool og Sheffield United som dagens kamp. Vi kan ta oddsen først som sist: H 1.23, U 5.75 og B 11.25.
Ingen tvil her om hvor seieren går iflg  Norsk Tipping. Liverpool sin hjemmestatistikk denne sesongen: 10-0-0. Sheff Utd sin bortestatistikk denne sesongen: 3-6-1. Liverpool har vunnet 4 kamper på rad. Dårlige odds på hjemmeseier så vi går for en annen variant, nemlig at begge lag scorer til 2.00 i odds. Denne kan spilles som singel. Sheffield Utd spiller en del uavgjorte kamper borte, så kanskje burde man prøve seg på en U som et forslag til 5.75 i odds for den som er dristig. Liverpool kommer nok ikke til å gå gjennom hele sesongen uten å avgi poeng. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Se dagens pott: