Hordalandsfotball

Oddstips 20.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Etter en flott fotballhelg så er utvalget denne mandagen noe magert på langoddsen. Litt serie A fra Italia, engelsk Championship og kanskje det som kan være mest interessant, håndball EM.

West Bromich Albion – Stoke U 3.30
Vi holder oss til fotball og skal se på oppgjøret mellom West Bromwich Albion – Stoke City i Championship. West Brom leder tabellen, Stoke på 21.plass. Stoke har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot West Bromwich. Med sine 8 gule kort, har Jake Livermore flest på West Bromwich. James McClean har flest på Stoke med 6 kort. På hjemmebane har ikke West Bromwich tapt for Stoke i sine 5 siste møter. Oddsen på kampen: H 1.77, U 3.30 og B 3.85. Vi går for en U i denne kampen til 3.30 i odds i denne kampen. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Lyst på litt Flax i hverdagen?