Hordalandsfotball

Oddstips 21.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne tirsdagen byr på en god del fotball faktisk. Nesten full runde i Premier League, kamper fra Championship og et bra utvalg nedover i det engelske liga systemet. Litt italiensk fotball fra serie A finnes også. Norge dundrer videre i håndball EM og møter Island. Så utvalget er ikke så verst.

Aston Villa – Watford B 2.35
Vi skal se på et oppgjør mellom Aston Villa – Watford. Begge lag i bunnen av tabellen, men med litt forskjellig utvikling. Aston Villa har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Watford er uten tap på sine 7 siste kamper. For et år siden lå Watford på 7. plass med 33 poeng. Nå er de på 17.plass med 23 poeng. Selv om Watford har en del uavgjorte kamper i det siste så tror vi at de blir for sterke for Aston Villa. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.45 og B 2.35. Kampstart kl 2030.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: