Hordalandsfotball

Oddstips 22.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdagen byr på en del interessante oppgjør på langoddsen. Tre kamper i Premiere League, to kamper i engelsk Championship, og en del kamper i den spanske og italienske cupen. Full runde i den skotske serien finner vi også. Husk også kjempepotten i Viking Lotto i kveld!

Manchester United – Burnley (Begge lag scorer) H 1.90
Vi skal se på et oppgjør i Premier League mellom Manchester United – Burnley. United måtte se seg slått med to mål mot Liverpool i forrige kamp, Burnley slo overraskende Leicester i forrige runde. United ligger på 5.plass, Burnley på 14.plass, men det er bare 7 poeng mellom de så det er tett på tabellen her. På hjemmebane har ikke Man United tapt for Burnley i sine 5 siste møter. Man United sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-4-1. Marcus Rashford er toppscorer på Man Utd med 14 mål. Chris Wood har scoret flest for Burnley med sine 9 mål. Oddsen på kampen: H 1.42, U 4.25 og B 7.25. Vi tror nok at United slår til bake og tar en seier her. Dårlige odds på H gjør at vi går for varianten begge lag scorer i kampen til 1.90 i odds. Den kan stå som singel. Kampstart kl 2115.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Sjekk dagens pott: