Hordalandsfotball

Oddstips 23.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne torsdagen byr ikke på det helt store utvalget på langoddsen. Den spanske cupen går sin gang og der er det en del interessante oppgjør. En FA cup kamp i England mellom Tranmere Rovers og Watford, og et toppoppgjør i Premier League . Vi skal se litt på det oppgjøret.

Wolverhampton – Liverpool U 3.70
Wolverhampton Wanderers – Liverpool. Hjemmelaget på 6.plass med 34 poeng, bortelaget suverent i toppen med 64 poeng. Wolves har hatt en formdupp i de siste kampene, men slo overraskende til med en sliteseier over Southampton i sist serierunde. Wolves sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-5-2.Liverpool har vunnet 8 kamper på rad. Liverpool sin bortestatistikk denne sesongen: 9-1-0. Oddsen på kampen: H 5.50, U 3.70 og B 1.60. Blir dette en seier til i rekken til Liverpool? Eller blir det bananskallet som treffer de denne gangen? Vi gambler på at det blir en uavgjort kamp til 3.70 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott her: