Hordalandsfotball

Oddstips 24.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredag og snart helg. Langoddsen bobler ikke akkurat over av gode fotballkamper, men noen godbiter håper vi å finne. De store ligaene spilles som regel lørdag og søndag. Vi skal se på en kamp i den engelske FA cupen mellom Queens Park Rangers og Sheffield Wednesday. Husk også en skikkelig kjempepott i dagens Eurojackpot. Over 670 millioner skal ut til en heldig vinner.

Queens Park Rangers – Sheffield Wednesday H 2.50
Begge lag hjemmehørende i Championship. Sheff Wed har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot QPR. QPR har vunnet 3 hjemmekamper på rad. I de siste 15 møtene når QPR spiller hjemme, har de vunnet 6, det har blitt 5 uavgjort, mens Sheff Wed har vunnet 4. Målforskjellen er 23-18 i favør QPR. Best formutvikling har nok hjemmelaget. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.00 og B 2.50. Vi går for hjemmebanefordel og seier til Queens Park Rangers her til 2.50 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens kjempepott i lotto: