Hordalandsfotball

Oddstips 25.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Vi står foran en flott sportshelg og utvalget på langoddsen er bra. I England er det FA cup og mange av Premier League lagene er involvert. I de lavere divisjoner spilles det full runde også. Full runde i den skotske toppdivisjonen også. Ellers mange kamper i de andre europeiske landene som spiller på denne tiden av året. Denne lørdagen er det også en stor pott på Tippekupongen som skal ut.

Millwall – Sheffield United B 2.10
Vi skal se på et oppgjør i den engelske FA cupen mellom Millwall FC – Sheffield United. Millwall er uten tap på sine 6 siste kamper. Millwall har vunnet 4 hjemmekamper på rad. I de siste 12 møtene når Millwall spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt ingen uavgjort, mens Sheff Utd har vunnet 4. Målforskjellen er 17-13 i favør Millwall. Millwall har en mye bedre formutvikling enn Sheffield United , men så er det dette med divisjonsforskjellen da. Oddsen på kampen: H 3.45, U 2.95 og B 2.10. Vi tror at Sheffield United tar hjem denne seieren til 2.10 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Stor pott i tipping denne lørdagen. Sjekk tipsene her:

Sjekk dagens pott: