Hordalandsfotball

Oddstips 26.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Den fine sportshelgen fortsetter med mye bra utvalg på langoddsen. Det endte med pen gevinst i går. I England er det fortsatt FA cup som gjelder. Mange av topplagene er i aksjon. Full runde i Nederland og Spania er det også.

Real Sociedad – Mallorca  (Vertene leder til pause og vinner) H 2.00
Vi skal se på en kamp i den spanske La Liga mellom Real Sociedad og Mallorca. Martin Ødegårds mannskap har falt noe av i toppstriden og ligger nå på 7.plass med 31 poeng, Mallorca på 17.plass med 18 poeng. På hjemmebane har ikke R. Sociedad tapt for Mallorca i sine 7 siste møter. Mallorca sin bortestatistikk denne sesongen: 0-1-8. Willian Jose er toppscorer på R. Sociedad med 8 mål. Ante Budimir har scoret flest for Mallorca med sine 8. Oddsen på kampen: H 1.40, U 4.15 og B 6.40. Ingen tvil hvor man tror seieren går, men litt lave odds på Real Sociedad. Vi ser på en variant hvor hjemmelaget leder til pause og vinner til slutt. Odden på dette er 2.00. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill: