Hordalandsfotball

Oddstips 27.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Et noe magert utvalg med fotballkamper denne mandagen, men noe er det da. Vi skal se på en kamp i den engelske FA cupen mellom Bournemouth og Arsenal.

Bournemouth – Arsenal B 1.77
Arsenal er uten tap på sine 5 siste kamper. Arsenal har ikke tapt på sine 7 siste bortekamper. I de siste 5 møtene når Bournemouth spiller hjemme, har de vunnet 1, det har blitt 2 uavgjort, mens Arsenal har vunnet 2. Målforskjellen er 9-7 i favør Arsenal. Hjemmelaget sliter i serien, Arsenal ser ut til å ha fått litt mer skikk på laget etter managerbyttet. Oddsen på kampen: H 3.75, U 3.40, B 1.77. Vi går for en borteseier til Arsenal til 1.77 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: