Hordalandsfotball

Oddstips 28.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandagens spill satt som det skulle. Tirsdag og nye muligheter på langoddsen. Det er faktisk et bra utvalg fotball denne tirsdagen. Det er full runde i fra Championship og nedover i rekkene. Diverse cuper spilles også rundt omkring i Europa. Vi skal se på et oppgjør i England og Championship.

Reading – Bristol City U 3.15
Reading ligger på 15 plass med 37 poeng, Bristol City på 9 plass med 44 poeng. George Puscas er toppscorer på Reading med 6 mål. Andreas Weimann har scoret flest for Bristol City med sine 9 mål.
Reading har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Med sine 6 gule kort, har Michael Morrison flest på Reading. Andreas Weimann har flest på Bristol City med 6 kort. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.15 og B 3.05. På sine 6 siste kamper har hjemmelaget spilt 4 uavgjort. Vi tror det blir en ny uavgjort i denne kampen til 3,15 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: