Hordalandsfotball

Oddstips 29.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdagen byr på et blandet utvalg på langoddsen. En del cup spill i de europeiske seriene går i dag , samt noe seriespill. I England går en kamp i Premier League, kampen mellom West Ham og Liverpool. Et lokaloppgjør finner sted også i Manchester mellom United og City i Ligacupen.

1. West Ham – Liverpool (under 2.5 mål) Under 2.40
Vi skal se på kampen mellom West Ham og Liverpool. West Ham ligger på 17.plass med 23 poeng, Liverpool på 1.plass med nesten tre ganger så mange poeng. Det er utgangspunktet. West Ham har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Liverpool har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Liverpool sin bortestatistikk denne sesongen: 10-1-0. Oddsen på kampen: H 8.00, U 5.45 og B 1.30. Etter alle solemerker så ligger det an til en borteseier. Det gir dårlige odds så vi ser på en variant med at det blir under 3 mål i kampen til 2,40 i odds. Med Sadio Mane ut til denne kampen så tror vi det blir litt mindre mål på Liverpool enn vanlig. Men nok til å vinne. Denne står som singel. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: