Hordalandsfotball

Oddstips 3.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne fredagen byr ikke på det helt store utvalget innen fotballen. Det er stort sett vinteridretter som dominerer for tiden. Men litt finner vi da.

1. Valladolid – Leganes B 2.95
Vi skal se på et oppgjør i La Liga mellom Valladolid og Leganes. Det er to lag langt nede på
tabellen som møtes . Leganes har lagt sist en god stund men har vist gryende form i den siste tiden.
Valladolid har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Leganes. Valladolid sin hjemmestatistikk denne sesongen: 2-5-1. Sergi Guardiola er toppscorer på Valladolid med 4 mål. Martin Braithwaite har scoret flest for Leganes med sine 5. Oddsen på kampen: H 2.45, U 2.75 og B 2.95. Her satser vi på at Leganes sin formutvikling kommer til sin rett og at de vinner til 2,95 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er fredag og store penger å hente i Eurojackpot. Lever inn din kupong i dag.