Hordalandsfotball

Oddstips 30.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble pene penger på de som fulgte onsdagens tips. Et noe magert utvalg innen fotballen denne torsdagen. Det går mest i cup spill rundt i Europa. Vi skal se på et oppgjør i den spanske cupen.

Barcelona- Leganes U 5.50
På hjemmebane har ikke Barcelona tapt for Leganes i sine 3 siste møter. Barcelona har ikke tapt noen av sine 34 siste hjemmekamper. Leganes har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Barcelona har skrantet litt i det siste, kanskje tapet for Atletico Madrid i supercupen var tung å svelge. Oddsen på kampen: H 1.18, U 5.50 og B 10.00. Barca er selvsagt storfavoritter og man må nok regne med at de vinner. Men det trenger kanskje ikke komme så enkelt til de. Vi satser på en U til full tid til 5.50 i odds. Det som skjer etter fulltid får være som det er. Formkurven til Leganes er bra og vi satser på at de gir oss en gevinst i dag. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: