Hordalandsfotball

Oddstips 31.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne fredagen byr på litt blandet drops innen fotballen på langoddsen. For det meste så er det kamper på andre nivå i de europeiske seriene. Men det kan finnes noen godbiter innimellom her også. I tillegg har vi en gigantisk pott i Eurojackpot. Over 830 millioner kroner er det mulig å vinne.

Hertha Berlin – Schalke 04 H 2.40
Vi skal se på en kamp mellom Hertha Berlin – Schalke 04 i den tyske Bundesliga. Dodi Lukebakio er toppscorer på Hertha med 5 mål. Suat Serdar har scoret flest for Schalke 04 med sine 7 mål. For et år siden lå Hertha på 7. plass med 28 poeng. Nå er de på 13.plass med 22 poeng. For et år siden lå Schalke 04 på 12. plass med 22 poeng. Nå er de på 6.plass med 33 poeng. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.25 og B 2.40. NT er noe usikker her på hvem som vinner. Men vi tror at selv om Herta ligger et stykke bak Schalke, så trumfer en bedre formutvikling hos hjemmelaget tabellplassering til bortelaget. Derfor går vi for H og 2,40 i odds. Kampstart kl 2030.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: