Hordalandsfotball

Oddstips 4.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lørdagen byr på mye fotball på langoddsen. FA cup fra England, og mye skotsk fotball av ymse slag. Og en del gode oppgjør i La Liga i Spania. Vi skal se på et oppgjør i FA cupen.

1. Fulham – Aston Villa B 3.00
La oss ta oddsen først. H 2.00, U 3.40 og B 3.00. Dette er NT sin vurdering. Vi vurderer dette litt annerledes. Divisjonsforskjellen mellom Premier League og Championship er ganske klar i favør den øverste divisjonen. Dette er en kamp som Aston Villa burde klare å vinne. Det som taler for en seier til Fulham er at Aston Villa nedprioriterer kampen. Det kan jo skje at de heller prioriterer serien i stedet for FA cupen, men selv med et ikke altfor sterkt lag burde Aston Villa klare dette. Odds på borteseier er 3.00 og står seg godt alene. Kampstart kl 1601 etter at man har fått tenkt seg om.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk Arne Scheie sin tippetips

Sjekk dagens pott her: