Hordalandsfotball

Oddstips 5.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Søndag og mange valgmuligheter på langoddsen. FA cupen fortsetter for fullt i England, mange kamper i La Liga i Spania også. Vi går for et klassisk lokaloppgjør i England.

1. Liverpool – Everton U 3.40
Liverpool mot Everton i FA cupen. På hjemmebane har ikke Liverpool tapt for Everton i sine 22 siste møter. Liverpool har vunnet 5 kamper på rad. Men dette er FA cup og som alltid, hvilke lagoppstillinger kommer lagene med. Hviler de de beste eller stiller de sterkt. En ting er i allefall sikkert, ingen ønsker å tape dette oppgjøret. Oddsen på kampen:  H 2.00, U 3.40 og B 2.95. Vi går for en U til 3.40 i odds på denne. Kampstart kl 1701.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens tippetips:

Lyst på litt Flax på denne regntunge søndagen?